Koktajle bezalkoholowe
Idealne receptury na koktajle bezalkoholowe
CUBAN PUNCH
30 ml syropu z limonki Toschi |
kilka listków świeżej mięty |
plasterek cytryny |
top z coli
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżą miętą
VIRGIN MANGJITO
20 ml soku limonki |
15 ml syropu mango Toschi |
świeża mięta |
top z wody sodowej |
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie
ORANGE CRUSH
30 ml syropu pomarańczowego Toschi |
15 ml soku z limonki |
skórka z pomarańczy |
top z coli |
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować skórką z pomarańczy
MAI TAI PASSION
20 ml soku z cytryny |
20 ml syropu kokosowego Toschi |
60 ml sok z owoców tropikalnych |
top z wody sodowej
dodać lód w kotkach |
technika: budowanie
PIRATE JACK
20 ml syropu cynamonowego Toschi |
20 ml soku z limonki |
3 laski cynamonu |
1 pasterek pomarańczy |
top z wody sodowej |
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować laską cynamonu
STRAWBERRY FIELD
20 ml soku z cytryny |
20 ml syropu truskawkowego Toschi |
10 ml syropu tripple sec Toschi |
50 ml soku z żurawiny |
świeże truskawki |
top z wody sodowej |
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżymi truskawkami oraz świeżą miętą
GINGER PEACH
15 ml świeżego soku z limonki |
20 ml syropu brzoskwiniowego Toschi |
kilka listków świeżej mięty |
top z piwa imbirowego |
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżą miętą
FLEURE ROSE
20 ml świeżego soku z limonki |
2/3 kawałki świeżego ogórka |
kilka listków świeżej mięty |
20 ml syropu z kwiatu bzu Toschi |
top z toniku
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżą miętą
SMOKED STORMY
15 ml syropu o smaku tytoniu Toschi |
20 ml świeżego soku z limonki |
1 łyżeczka syropu |
laska cynamonu |
top z piwa imbirowego
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować laską cynamonu
SWEET JANE
20 ml syropu waniliowego Toschi |
40 ml syropu ananasowego Toschi |
60 ml soku pomarańczowego |
kilka listków świeżej mięty |
top z wody sodowej
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżą miętą
ITALIAN VIRGIN MOJITO
20 ml syropu wiśniowego Toschi |
20 ml soku z limonki |
1 łyżeczka cukru trzcinowego |
świeża mięta |
top z wody sodowej
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżą miętą i wiśniami amarena Toschi
WATERMELON MOJITO
20 ml syropu arbuzowego Toschi |
15 ml soku z limonki |
1 łyżeczka cukru trzcinowego |
świeża mięta |
top z wody sodowej
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie |
udekorować świeżą miętą
VIRGINIA PALOMA
20 ml syropu z różowego grapefruita Toschi |
15 ml soku z limonki |
10 ml syropu z agawy Toschi |
top z wody sodowej
dodać lód w kostkach |
technika: budowanie