Koktajle bezalkoholowe

Idealne receptury na koktajle bezalkoholowe

CUBAN PUNCH

30 ml syropu z limonki Toschi | kilka listków świeżej mięty | plasterek cytryny | top z coli
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżą miętą

VIRGIN MANGJITO

20 ml soku limonki | 15 ml syropu mango Toschi | świeża mięta | top z wody sodowej |
dodać lód w kostkach | technika: budowanie

ORANGE CRUSH

30 ml syropu pomarańczowego Toschi | 15 ml soku z limonki | skórka z pomarańczy | top z coli |
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować skórką z pomarańczy

MAI TAI PASSION

20 ml soku z cytryny | 20 ml syropu kokosowego Toschi | 60 ml sok z owoców tropikalnych | top z wody sodowej
dodać lód w kotkach | technika: budowanie

PIRATE JACK

20 ml syropu cynamonowego Toschi | 20 ml soku z limonki | 3 laski cynamonu | 1 pasterek pomarańczy | top z wody sodowej |
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować laską cynamonu

STRAWBERRY FIELD

20 ml soku z cytryny | 20 ml syropu truskawkowego Toschi | 10 ml syropu tripple sec Toschi | 50 ml soku z żurawiny | świeże truskawki | top z wody sodowej |
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżymi truskawkami oraz świeżą miętą

GINGER PEACH

15 ml świeżego soku z limonki | 20 ml syropu brzoskwiniowego Toschi | kilka listków świeżej mięty | top z piwa imbirowego |
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżą miętą

FLEURE ROSE

20 ml świeżego soku z limonki | 2/3 kawałki świeżego ogórka | kilka listków świeżej mięty | 20 ml syropu z kwiatu bzu Toschi | top z toniku
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżą miętą

SMOKED STORMY

15 ml syropu o smaku tytoniu Toschi | 20 ml świeżego soku z limonki | 1 łyżeczka syropu | laska cynamonu | top z piwa imbirowego
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować laską cynamonu

SWEET JANE

20 ml syropu waniliowego Toschi | 40 ml syropu ananasowego Toschi | 60 ml soku pomarańczowego | kilka listków świeżej mięty | top z wody sodowej
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżą miętą

ITALIAN VIRGIN MOJITO

20 ml syropu wiśniowego Toschi | 20 ml soku z limonki | 1 łyżeczka cukru trzcinowego | świeża mięta | top z wody sodowej
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżą miętą i wiśniami amarena Toschi

WATERMELON MOJITO

20 ml syropu arbuzowego Toschi | 15 ml soku z limonki | 1 łyżeczka cukru trzcinowego | świeża mięta | top z wody sodowej
dodać lód w kostkach | technika: budowanie | udekorować świeżą miętą

VIRGINIA PALOMA

20 ml syropu z różowego grapefruita Toschi | 15 ml soku z limonki | 10 ml syropu z agawy Toschi | top z wody sodowej
dodać lód w kostkach | technika: budowanie

Wysokiej jakości syropy do kawy, barmańskie oraz do domu.